Je winkelwagen is leeg
Ingrediënten :
Spelt bloem zonder additieven, tarwebloem zonder additieven, water, zout, verse bakkersgist, zout.
Bereiding :
De verschillende ingrediënten worden langzaam samengemengd totdat ze homogeen deeg vormen. Het deeg rust lange tijd om het gistingsproces te vrijwaren en meermaals onderbroken om kracht te geven aan het deeg. Het brood wordt met de hand vervaardigt en rijst in rieten mandjes. Het wordt geschept in een oven met stenen haard, die zorgt voor een knapperige korst en een dichte kruim.
Bijzonderheden :
Spelt is een graangewas dat van nature minder gluten bevat. De gebruikte meelsoorten zijn integraal natuurlijk, zonder chemische additieven. De vormgeving gebeurt met de hand om deze fragiele ambachtelijke meelsoorten te respecteren. Het bakken gebeurt op steen voor een zacht bakproces met de opgeslagen warmte in de stenen.
Datasheet
- Allergene
- Bevat gluten
- Behoud als gesneden
- In de vriezer op min. -18 ° in de kraftverpakking of in een plastic zak
- Behoud Als Niet Gesneden
- In de kraftverpakking of gewikkeld in een doek op een droge plaats met gematigde temperatuur
Délicieux
Tellement bon, on ne mange plus que celui-ci!
- 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.
Idéal pour le pique-nique
Le pain reste bon pendant 3 jours et est nourrissant. Mes enfants en mangent avec plaisir. "Il est bon et moelleux" dit ma fille de 7 ans.
- 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.