Je winkelwagen is leeg
Ingrediënten :
Spelt bloem zonder additieven, tarwebloem zonder additieven, water, zout, verse bakkersgist, zout.
Bereiding :
De verschillende ingrediënten worden langzaam samengemengd totdat ze homogeen deeg vormen. Het deeg rust lange tijd om het gistingsproces te vrijwaren en meermaals onderbroken om kracht te geven aan het deeg. Het brood wordt met de hand vervaardigt en rijst in rieten mandjes. Het wordt geschept in een oven met stenen haard, die zorgt voor een knapperige korst en een dichte kruim.
Bijzonderheden :
Spelt is een graangewas dat van nature minder gluten bevat. De gebruikte meelsoorten zijn integraal natuurlijk, zonder chemische additieven. De vormgeving gebeurt met de hand om deze fragiele ambachtelijke meelsoorten te respecteren. Het bakken gebeurt op steen voor een zacht bakproces met de opgeslagen warmte in de stenen.
Datasheet
- Allergene
- Bevat gluten
- Behoud als gesneden
- In de vriezer op min. -18 ° in de kraftverpakking of in een plastic zak
- Behoud Als Niet Gesneden
- In de kraftverpakking of gewikkeld in een doek op een droge plaats met gematigde temperatuur
Mme
Un délice...j'adore les graines tendres a l'intérieur...
- 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.
Consistance
Un très bon pain. Plus consistant et meilleur que ce qu’on trouve ailleurs.
- 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.
Il part tout seul
En cette période de confinement, il part à une vitesse incroyable. Excellent et nourissant
- 1 van 1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.